Lerduveskytte

Lerduveskytte (och då menar vi riktigt lerduveskytte)

 

Frisk luft och koncentration kryddat med lite tävlingsanda gör lerduveskyttet väldigt populärt. Vi skräddarsyr ett arrangemang åt er, det kan t ex vara flera olika skyttegrenar där vi avslutar med lunch, värmande fika eller middag på skjutbanan. Allt är möjligt och vi kan arrangera för grupper upp till cirka 150 personer.

Lerduveskytte passar alla och kräver inga som helst förkunskaper. Vi kommer till er eller så kommer ni till en skjutbana där vi ger instruktioner i skyttet och avslutar med en liten tävling. Priser till vinnare ordnar vi efter önskemål.Våra instruktörerna är elitskyttar och ser alltid till att ni åker hem med en ny härlig upplevelse.

Mer info kan ni hämta på vår systersida www.shooting.se 

Lerduveskytte den ädla gamla sporten.

 

Lerduveskytte för företag.

Övningen inleds med en berättelse om de olika lerduvegrenar som finns i dag och dess skillnad. Fortsätter med enkel vapeninstruktion, med anläggning, sikte, avtryckningsteknik och säkerhetsföreskrifter. Ingen tidigare erfarenhet av lerduveskytte krävs. Deltagarna tävlar i lag eller individuellt.

Varje skytte börjar med att prova och känna på vapnet och skjuter fem träningsskott, efter det så har vi 2x10 skotts tävling med olika svårhetsgrader.

Frisk luft och spännimg i luften 


En fantastisk upplevelse där alla i teamet är med och får prova på något som de ej gjort förut. 
Vi är normalt på olika skjutbanor ca 8 stycken runt Stockholm/Mälaren,vissa konferensgårdar har egen mark där vi kan stå och skjuta.

Behöver man ta er till Skjutbanan så kan man förlägga aktiviteten före innan ni kommer till konferensen eller att vi hjälper till med att plocka med oss fika eller Lunch. Inget är omöjligt. 

Priser för Lerduveskytte 

Inkl instruktör inkl 25 skott var                                        à 595.- 

(minidebitering 5950kr exkl banhyra )

Tillval om så önskas :

Kaffe med bröd                                            från    à 65.- 
Kryddiga korvar med bröd                             från    à 95.-


Ni får arrangera fika eller mat själva om ni önskar det.

Önskar ni grilla som avslutning tänk på att instruktören blir kvar för att låsa efter er 

och då kan det tillkomma en tim debitering 


Gällande mervärdeskatt tillkommer.

Lerduveskytte           Prislista 2021