Åtta i Topp

Åtta i Topp Aktiviteter som var under 2021-2022 

 

Detta är ett urval som vi på Havsevent har sett vilka aktiviteter som varit populärast.

Lerduveskytte

Arrangeras vid konferensgårdar samt 8 skjutbanor runt Stockholm. Boka som en trevlig Konferensaktivitet eller en härlig AW efter jobbet med lite mysig grillad tilltugg. 

 

 

 

Read on

Fäktning med elektronik

Passa på att prova på fäktning, en aktivitet som ger mycket glädje, kamratskap och rörelse. Havsevent anordnar en möjlighet för företag och andra att pröva på fäktning.

 

 

 

Read on

Matlagningsevent/Kockdueller

Ni tävlar lagvis med era gastronomiska kunskaper om att bli företagets ”mästerkockar”. Från en korg med råvaror och ett minikök ska lagen på tid skapa en trerättersmiddag. Under muntra former så sätts här fanatsi och smarbetsförmåga på prov.  

 

Read on

Uppdraget/Bus på hög nivå

Uppdraget är en fartfylld och lättsam aktivitet. Ni tar er runt i närområdet och inom en given tid löser en massa små uppgifter. Det kan vara allt från att hitta något gömt till att bygga något, svara på kluriga gåtor eller att inom gruppen lösa lite tuffare utmaningar. 

 

Read on

Graffitti målning 

Alla älskar att måla. Här får ni chans att ta ut svängarna ordentligt och måla grafittikonst på ställen där det egentligen inte går att måla. Måla på plastfilm mellan träd i skog eller park, måla på öppen gata mellan två lyktstolpar eller plasta in chefens nya bil. Grafitti Art passar alla och kräver inga förkunskaper eller speciella målartalanger.  

 

Read on

Reklamfilm skapande/filmuppdrag

Filmuppdraget är ett filmäventyr där ni får vara era egna filmstjärnor för en dag. I lag får ni samarbeta om att göra en kortfilm med er själva i som aktörer. Filmuppdraget kommer att inspirera er, ge mod och vara en injektion till nya idéer och ansträngningar som sammansvetsar och för ert företag framåt.

 

 

Read on

Flottbygge med avslutande Race 

I mindre lag gäller att på tid bygga ihop sin egen flotte. Med paddlar ska man sedan ta flotten runt på en bana i en spännande och rolig tävling mot de andra lagen. Efter målgång kan det passa bra att avsluta med ett spa- eller basubad.

 

 

 

 

Read on

Träskbanan 

Ta er över träsket torrskodda! Här gäller att gå balansgång, klättra på gungande broar och krypa över kluriga hinder på ett par decimeters höjd över ett träsk.

Detta är en utpräglad teambuildingaktivitet där ni tävlar i lag om 4 till 6 personer där snabbast och torraste laget vinner. Vinner gör det lag som lyckas samarbeta bäst.

 

Read on